Kymen Lasitiimi – ulkolasitusten asiantuntija Kouvolassa

Soita ja kysy lisää!

Lasitetulla terassilla tai parvekkeella viihtyy paremmin! Kymen Lasitiimi on yritys, joka on erikoistunut ulkolasituksiin. Asennamme lasitukset parvekkeille ja terasseille ja teemme lasikattoterassit ammattitaidolla. Asennamme myös SOLAR kaihtimet- ja verhot. Käytämme vain laadukkaita takuutuotteita ja annamme takuun myös omalle työllemme. Kymen Lasitiimiltä saat turvallisen ja viihtyisän lasituksen haluamaasi tilaan joutuisasti.

Teemme aluksi aina kartoituskäynnin, jolla laadimme yhdessä asiakkaan kanssa suunnitelman siitä, miten haluttu työ toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti, ympäristöystävällisesti ja kustannustehokkaasti. Tutustumme henkilökohtaisesti jokaiseen kohteeseen. 

Yrityksen omistajalla on ollut yritystoimintaa Kymenlaakson alueella jo vuodesta 2008 lähtien. Toimipisteemme sijaitsee Kouvolassa, mutta tarjoamme palveluitamme asiakkaillemme ympäri Kymenlaaksoa ja kauempanakin, muun muassa Lahden, Kotkan, Haminan, Virolahden, Loviisan, Heinolan ja Lappeenrannan alueilla.

Laadukkaasta parvekelasien mallistosta löydämme ratkaisut jokaiseen kohteeseen

Asentaessamme ulkolasituksia käytämme laadukkaita Alutec- ja Lukkan-tuotteita. Monipuolisuutensa vuoksi ne soveltuvat hyvin sekä parvekelaseiksi että terassille. Tuotteillamme voi luoda tarpeesi mukaan joko huoneenomaisen tilan lasitusjärjestelmän tiiviyden ansiosta tai korostaa näköalaa pystypuitteettomalla lasituksella. Halutessasi saat luotua illuusion lasittomasta terassista tai parvekkeesta.

Lasit liukuvat limittäin, mikä säästää tilaa ja parantaa tilan käytettävyyttä. Sääolosuhteista riippumatta lasit liukuvat sujuvasti kiskoilla, jotka ovat todella matalat. Alakisko on mahdollista upottaa lähes kokonaan terassin lattialautaan. Lasitus liikkuu miltei äänettömästi avatessasi tai sulkiessasi sen.

Rautainen ammattitaito ja henkilökohtainen palvelu samasta paikasta

Tarkastamme kaikki kohteet henkilökohtaisesti ja laadimme suunnitelman yhdessä asiakkaan kanssa sen pohjalta. Teemme kaikki työt mittatilauksena asiakkaan toiveiden ja tilan asettamien ehtojen mukaan.

Panostamme asiakastyytyväisyyteen, joten varmistamme asiakkaan odotukset lasitukselle. Annamme arvion projektin kokonaiskustannuksista ja aikataulusta, minkä jälkeen sinun on helppo tehdä ratkaisusi.

Lue lisää terassilaseistamme!