Laadukkaat terassilasit ulkokaihtimilla tai ilman Kouvolassa ja muualla Kymenlaaksossa

Tilaa aika kartoituskäynnille soittamalla tai sähköpostitse!

Kymen Lasitiimi on parveke- ja terassilasien asentamisen asiantuntija. Teemme myös lasikattoterasseja ja asennamme verhot ja kaihtimet ulkotiloihin. Ulkokaihtimilla ja -verhoilla lisäät parvekkeesi tai terassisi viihtyvyyttä entisestään. Saat tilaasi lisää käyttömukavuutta, muuntautuvuutta sekä halutessasi myös lisää yksityisyyttä.

Yrityksen omistajalla on ollut yritystoimintaa vuodesta 2008 lähtien, joten ammattitaitoa ja osaamista on ehtinyt kertyä. Yrityksemme tekee nopeat ja siistit asennukset, jotka suunnittelemme aina yksilöllisesti asiakkaan kohteen mukaan. Palvelemme asiakkaita koko Kymenlaaksossa ja tarvittaessa kauempanakin. Olemme tehneet asennuksia muun muassa Kouvolassa, Lahdessa, Kotkassa, Haminassa, Virolahdella, Loviisassa, Heinolassa ja Lappeenrannassa. 

Älä epäröi ottaa yhteyttä ammattilaiseen, kun harkitset lasitusprojektin aloittamista.

Lasitetulla terassilla lisäarvoa asumiseen

Lasituksella mahdollistat terassisi ympärivuotisen käytön. Lasitus lisää turvallisuutta ja viihtyisyyttä niin kerrostaloissa, rivitaloissa kuin omakotitalokohteissakin. Pystymme rakentamaan erilaisista osista juuri sinun tilaasi sopivan kokonaisuuden mittatilaustyönä.


Asennamme laadukkaita Alutec- ja Lukkan-merkkisiä lasituksia. Lasitetun tilasi käyttömukavuutta voit lisätä entisestään asentamalla lisäksi monikäyttöiset ja näppärät verhot tai kaihtimet. Asennamme SOLAR-kaihtimet asiakkaan toiveiden mukaan.

Pyydä tarjous!

Laadukkaat lasitukset sopivaan hintaan

Kohteen mukaan suunniteltujen lasituksien hinnat vaihtelevat luonnollisesti käytetyn materiaalin mukaan. Valitessasi yrityksemme yhteistyökumppaniksesi voit kuitenkin luottaa siihen, että hinnoittelu on reilua ja lopullinen tuote lunastaa lupaukset. Käyttämillämme tuotteilla on takuu, ja ne täyttävät kaikki turvallisuus- ja ympäristövaatimukset.

Käymme mittatilaustuotteet aina asiakkaan kanssa läpi tapauskohtaisesti. Katsastamme kaikki kohteet henkilökohtaisesti ja teemme suunnitelman yhdessä asiakkaan kanssa kartoituksen pohjalta. Saat selkeän arvion työn kustannuksista ja siitä, mistä projektin lopullinen hinta koostuu. Luotettavuus työn laadun ja hinnan suhteen sekä hyvä kommunikaatio asiakkaan kanssa ovat tärkeitä arvoja yritystoiminnassamme.

Ota yhteyttä ja varaa kartoituskäynti omaan kohteeseesi!